Ilyen lesz a Kamino bolygón harcolni a Star Wars Battlefront 2-ben

2017. október 04.
4.1471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma délelőtt az előrendelők már nyugodt szívvel belecsaphattak a Star Wars Battlefront 2 bétájába, amitől teljesen függetlenül kiszivárgott egy videó, melyen egy olyan helyszínt tekinthetünk meg, ami vélhetően a megjelenésig nem lesz kipróbálható.

A Reddit legnagyobb Battlefront közösségi fórumán ugyanis felbukkant egy közel 10 perces videó, amelyből a Kamino bolygóra kalauzoló, rendkívül viharos pályát ismerhetjük meg egy kis csatározás részeként, sőt mi több, a főként droidokra fókuszáló harcban felbukkan Palpatine is, ami határozottan a mozgókép egyik csúcspontja lesz.

Sajnos a videót nem tudjuk beszúrni nektek, hiszen az EA mindent elkövet annak érdekében, hogy mindenhonnan eltávolítsa azt, ellenben a Redditen beágyazva még mindig nézhető, ha tehát te is kíváncsi vagy rá, kénytelen leszel IDE KATTINTANI, és ott megnézni a felvételt.
Star Wars Battlefront 2 bétájába, amitől teljesen függetlenül kiszivárgott egy videó, melyen egy olyan helyszínt tekinthetünk meg, ami vélhetően a megjelenésig nem lesz kipróbálható.'>
1 hozzászólás

fighterlaci

7 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nagyon felültem a hype vonatra! Ez rohadt jó!

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja