Ilyen kiadásokat kap a Black Ops 4

2018. június 11.
4.1041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Természetesen az új Black Ops 4 sem ússza meg hogy többféle kiadásban lehessen megkaparintani, az Activision minden változatról lerántotta a leplet, kérdés hogy mennyire bírja a pénztárcánk.

A Call of Duty legújabb felvonása, a Black Ops 4 három féle változatban lesz beszerezhető, és az Activision ezúttal nem Season Pass, hanem Black Ops Pass néven bocsájtják útjára a bérletet, ennek révén nem részletekben fog érkezni annak tartalma, hanem egyben.

Ennek tartalma egy bónusz zombis küldetés, melyet már megjelenéskor játszhatnak a Black Ops Pass tulajdonosok, ennek neve a hangzatos Classified. Ezen felül idővel kapnak a Pass tulajok további négy küldetést a Zombies módba, 12 multiplayer pálya és 4 exkluzív karakter várja őket a Blackout-ban, mely a Black Ops saját Battle Royale játékmódja. Egyelőre nem tudni hogy a Black Ops Pass külön is kapható lesz-e, vagy csak valamelyik csomag részeként.

Térjünk rá a játék kiadásaira. Az első a Digital Deluxe Edition, melyhez a már fentebb taglalt bérlet mellé 2400 Call of Duty Points, és játékbeli exkluzív tartalmak dukálnak. Ez a változat 100 dollárt kóstál. Az eggyel magasabb fokon elhelyezkedő Digital Deluxe Enhanced Edition ugyanezt kínálja, viszont itt már 8500 Call of Duty pont üti a kedves vásárló markát, míg a legpofásabb, már nevében is tiszteletet parancsoló Pro Edition meg lett pakolva minden földi jóval.

A Pro Edition tartalmaz egy a telefonunkra aggatható Pop Socketet, 10 felvarrót, melyek a játék Specialistáinak emblémájával vannak díszítve, és három gyűjthető kártyát. Itt viszont pontok tekintetében annyira már nem vagyunk ellátva, hisz aki a Pro Edition mellett teszi le a voksát, az 1100 Call of Duty ponttal lesz honorálva. Az árak egyelőre nem ismertek, valószínűleg hamarosan a Black Ops Pass bővebb kifejtése mellett erre is sor kerül majd.

Ilyen kiadásokat kap a Black Ops 4 - 2. kép


Ilyen kiadásokat kap a Black Ops 4 - 3. kép


Ilyen kiadásokat kap a Black Ops 4 - 4. kép


Ilyen kiadásokat kap a Black Ops 4 - 5. kép

4 hozzászólás

Direktor

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Remélem nem csak a lehúzásra fognak menni... wtf smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nem aprózták el! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Pro elég keményen néz ki. Mármint a doboz.

válasz erre

bekecs

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Na jönnek a lehúzós csomagok. Remélem azért nem pay to win lesz. wtf smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja