Ilyen jó lett a szakma szerint a Yesterday Origins

2017. február 07.
3.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Pendulo Studios és a Microids gondozásában már tavaly megjelent, azonban a készítők úgy gondolták, hogy itt az idő egy kicsit újra elővenni és megjáratni a Yesterday Origins kalandjáték nevét, amihez egy friss trailert készítettek.
 

Ez a közel másfél perces felvétel nyilván már semmi újdonságot sem képes megosztani velünk Jon Yesterday és Pauline varázslatos, történelmeken átívelő kalandjáról, ellenben nem is azért készült el, hanem abból az okból kifolyólag, hogy az alkotók megmutassák: a szakma miként értékelte és véleményezte nagy kalandjukat.

A Runaway-sorozattal elhíresült alkotók legújabb művében egyébiránt a jelen korban és az 1481-es esztendőben, a spanyol inkvizíció idején párhuzamosan kalandozhatunk majd, méghozzá sötét humor és a klasszikus kalandjátékok körítésének társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

5 éve, 3 napja

Pendulo a másik nagy kalandjátékgyártó a Daedalic mellett. Runaway-eket pl. imádtam. Yesterday-t nem játszottam, ez az Origins meg gondolom annak a folytatása lehet, ez is kimaradt. Manapság már nemhogy kalandokat, semmit sem nagyon játszom.

válasz erre

Nem tudom konzolon hogy fogyott de steamspy szerint 4600 tulaj van. Ez több mint szánalom. Akkor ezért kell a videót jelezzék létezik a game a kutyát nem érdekli...
Hamarosan Humble tag lesz az 100%

válasz erre
Yesterday Origins
nincs ár
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt