Ilyen hatalmas dobozokban érkezik a PS5

2020. október 16.
8.4731
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony lassacskán világszerte beindítja a PS5-höz kapcsolódó reklámgépezetet, melynek egyik első fecskéje a tengerentúlon a Burger King volt, a kérdéses gyorséttermi lánc ugyanis néhány szerencsésnek idejekorán kisorsolt egyet-egyet a masinából.
 

Erről készült most egy televíziós reklám, ami egyébként semmi érdekességgel sem szolgált volna nekünk, csakhogy ebben a 15 másodperces videóban feltűnik valami, amit eddig még korábban soha nem láttunk: a PS5 csomagolása!

Mint az alábbiakból megtudjuk, vagy törpékkel forgatták a reklámfilmet, vagy egyenesen hatalmas dobozba pakolva érkezik majd a PS5, ami nyilván nem túl meglepő, hiszen maga a masina sem lesz éppen aprócska darab, de inkább nézzétek meg magatok:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Bárcsak én is nyernék egyet. Bár nem járok Burger Kingbe

válasz erre

nurbanu

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

óóóhh de nagy és kit érdekel. A méret nem számít! Sokkal jobban néz ki mint a box és nincs butított verzió meg hülye elnevezés a vásárlók azt sem fogja tudni milyen xboxt vesznek. Nekem is boxom van de most biztos nem veszek az tuti, PS-t szeretnék már ha lehet majd kapni de szerintem csak jövőre, ha lesz rá keret, jobbnak ígérkezik a hűtése is, meg nagyon tetszik a fehér/fekete/kék színei.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem nagy ez.

válasz erre

bekecs

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

A mázlisták! Hozzánk meg alig jön gép.

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Azért nem olyan nagy. De én is szívesen elfogadnék egyet.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljanurbanu profilja