Ilyen csinos Monster Hunter World festéssel is kapható lesz a PS4 Pro

2018. január 16.
2.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szerencsésnek mondhatják magukat a francia Monster Hunter World-rajongók, az ottani Micromania internetes áruház ugyanis bejelentette, hogy Európában csak és kizárólag tőlük lesz beszerezhető a játékhoz kapcsolódó egyedi festésű PS4 Pro.

Az eredetileg csak a japán piacra szánt, elképesztően csinos gépezet ugyanis Rathalos Edition név alatt limitált példányszámban Franciaországban is elérhető lesz 450 eurós árcédulával, így az alábbi videón látható 99 eurós ajánlat senkit se tévesszen meg, az csak egy különleges promócióhoz kapcsolódik.

Hogy a csodaszép konzol más nyugati országban is kapható lesz-e, azt egyelőre nem tudjuk, de aki igazán akar egyet, az mozgasson meg minden követ, hiszen Franciaország nem a világ vége abban az értelemben, hogy ne tudjunk egy nyavajás konzolt rendelni magunknak.


Monster Hunter World-rajongók, az ottani Micromania internetes áruház ugyanis bejelentette, hogy Európában csak és kizárólag tőlük lesz beszerezhető a játékhoz kapcsolódó egyedi festésű PS4 Pro.'>
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Azt sem tudom kivenni a képről, hogy mit ábrázol. Akkor meg már annyira számomra nem is lehet érdekes. Egyébként én hupi-lila ps4-gyel is tolnám, engem nem érdekelne röhögő smiley

válasz erre

1000feri

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Annyira azért nem csinos....sztem.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Már van egy alap fekete Pro-m, de ez annyira nem jön be.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Wooooow! meglepett smiley Nagyon szép!

válasz erre

zender

6 éve, 9 hónapja és 17 napja

Tyű te szép dög! meglepett smiley

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja