Ilyen beteg lesz repülőből motorrá vagy hajóvá alakulni a The Crew 2-ben

2018. április 20.
3.5921
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár csipetnyi túlzással nyakunkon a megjelenés, a Ubisoft azonban mégsem árasztott el minket eddig túl sok mozgóképpel a The Crew 2-ről, éppen ezért örültünk annak a két gameplay felvételnek, melyeket az alábbiakban te magad is megtekinthetsz.

Ezek ugyanis végre teljesen nyers formában prezentálják számunkra a The Crew 2 sajátosságait, így míg az első videón pár őrült átalakulást tekinthetünk meg - hiszen autóból egy csapásra repülőgéppé, repülőből pedig motorrá vagy akár csónakká is változhatunk -, melyek valóban eszement, bár néhány helyen kicsit budget kategóriás élményeket szolgáltatnak.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy miként zajlik majd mindez a gyakorlatban, legalább az első videót érdemes megnézned, miközben a második már a versenyek sajátosságaiba is igyekszik betekintést adni. A The Crew 2 várhatóan június 29-én érkezik majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete

Ultra gagyi. Repülőből átvált kocsira, ami több száz méter magasról lezuhan és egy karcolás nélkül megy tovább. Olyan ez, mint valami ****rá moddolt tps játék. Nevetséges.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Hátöööö... Fura.

válasz erre

kpal

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez nagyon kész van

válasz erre
The Crew 2
17.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljaturatur profiljaRyutheStaR profiljaPixelhexer89 profiljaWickedSick profilja