Ilyen aprólékosan tuningolhatjuk majd autóinkat a Need for Speed Payback-ben

2017. július 26.
4.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a Ghost Games bemutatták a Need for Speed Payback legfrissebb kedvcsinálóját, amelynek középpontjába az autók tuningolásának és testre szabhatóságának lehetősége került.

Mint a trailerból megtudjuk, a Need for Speed Payback ezen a téren a legendás Undergroundig igyekszik visszanyúlni, hiszen mind kívülről, mind belülről valóban rengeteg lehetőséget kínál majd számunkra ahhoz, hogy testre szabhassuk gépezeteinket, amelyek ezáltal nemcsak vagányabb megjelenést kaphatnak, hanem tulajdonságaik tekintetében is egyre magasabb szintre léphetnek.

Győződj meg azonban minderről magad az alábbi videó által, ami mellett jegyezd meg jól, hogy a Need for Speed Payback megjelenését november 10-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Need for Speed Payback legfrissebb kedvcsinálóját, amelynek középpontjába az autók tuningolásának és testre szabhatóságának lehetősége került.'>
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Miért érzem, hogy valami Forza Horizon irányba ment el az egész? Az ilyen dolgoknál mindig van csúszka a sietni vágyóknak. Kanyarban akarsz gyors lenni vagy egyenesben stb. És nem kell futómű meg ilyen levegőnyomás stb vel vacakolni minek értelmét se látnám tekintve hogy nem szimulátor.

válasz erre

Hentes

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Remélem kihagyható lesz a bütykölés mert a játék nagyon adja! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Én pont magyon nem szeretem, mikor minden apró vackot álliťgatni kell, csak az időt viszi. Én úgy szeretem, hogy odaülök és nyomom.

válasz erre

kpal

7 éve, 3 hónapja és 22 napja

Tiszta Prostreet vagy micsoda volt anno az NFS az se volt valami nagy durranás.

válasz erre
Need for Speed Payback
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja