Ilyen aprólékosan tuningolhatjuk majd autóinkat a Need for Speed Payback-ben

2017. július 26.
3.3301
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a Ghost Games bemutatták a Need for Speed Payback legfrissebb kedvcsinálóját, amelynek középpontjába az autók tuningolásának és testre szabhatóságának lehetősége került.
 

Mint a trailerból megtudjuk, a Need for Speed Payback ezen a téren a legendás Undergroundig igyekszik visszanyúlni, hiszen mind kívülről, mind belülről valóban rengeteg lehetőséget kínál majd számunkra ahhoz, hogy testre szabhassuk gépezeteinket, amelyek ezáltal nemcsak vagányabb megjelenést kaphatnak, hanem tulajdonságaik tekintetében is egyre magasabb szintre léphetnek.

Győződj meg azonban minderről magad az alábbi videó által, ami mellett jegyezd meg jól, hogy a Need for Speed Payback megjelenését november 10-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

drift3r91

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Miért érzem, hogy valami Forza Horizon irányba ment el az egész? Az ilyen dolgoknál mindig van csúszka a sietni vágyóknak. Kanyarban akarsz gyors lenni vagy egyenesben stb. És nem kell futómű meg ilyen levegőnyomás stb vel vacakolni minek értelmét se látnám tekintve hogy nem szimulátor.

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 2 hete

Remélem kihagyható lesz a bütykölés mert a játék nagyon adja!

válasz erre

totyak

8 hónapja, 2 hete

Én pont magyon nem szeretem, mikor minden apró vackot álliťgatni kell, csak az időt viszi. Én úgy szeretem, hogy odaülök és nyomom.

válasz erre

kpal

8 hónapja, 2 hete

Tiszta Prostreet vagy micsoda volt anno az NFS az se volt valami nagy durranás.

válasz erre
Need for Speed Payback
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHellblade profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profilja