Ilyen, amikor focisták bunyóznak a Dragon Ball FighterZ-ben

2018. január 03.
1.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco jóvoltából egy újabb különleges trailert kaptunk a Dragon Ball FighterZ-ről, ami a maga több mint két percével rengeteg látványos gameplay felvételt garantál egy igencsak sajátos körítéssel ellátva.

A kiadó ugyanis a felvétel rögzítéséhez megkérte a Green Bay Packers, egy ismert amerikai focicsapat néhány futballistáját, hogy ha szeretik a videojátékokat, akkor üljenek már le pár percre, és bunyózzanak a többiekkel, és miközben a stúdió munkatársai rögzítették az izgalmas pillanatokat, a játékosok őszinte véleményt is formáltak az érkező verekedős játékról.

A felvételen olyan ismert focisták bukkannak fel, mint Mike Daniels, Brett Hundley, Chris Odom vagy Justin McCray, és ha tetszik a bemutatójuk, január 26-nál tovább már neked sem kell várnod, hiszen akkor érkezik Európába a Dragon Ball FighterZ PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Ball FighterZ-ről, ami a maga több mint két percével rengeteg látványos gameplay felvételt garantál egy igencsak sajátos körítéssel ellátva.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Hát ez nagyon kemény! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Szerintem van, amelyik azt sem vágja mi az a Dragon Ball, csak fizettek neki a reklámért.

válasz erre
Dragon Ball FighterZ
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja