Ilyen, amikor a Darksiders 3 és az ASMR ötvözésre kerül

2018. november 20.
9.3191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az ASMR egy viszonylag friss jelenség a világban, aminek részeként speciális hanghatások és videók részeként elérhetjük, hogy különös dolgok aktivizálódjanak az agyunkban, ezáltal például kellemes bizsergés, relaxáció vagy akár orgazmus.

A Youtube az elmúlt néhány évben dugig lett efféle videókkal, melyek hatásai nem igazoltak, ezáltal sokan érzik, legalább ennyien azonban nem, de most nem is ez a lényeg, sokkal inkább az, hogy a THQ Nordic úgy döntött, a Darksiders 3 közelgő megjelenését szintén megtámogatják egy speciális ASMR videóval.

A kérdéses felvételt relaxációs célzattal álmodták meg, vagyis a közel 9 perces mozgóképen a játék főhőse, Fury látható, amint kecses mozdulatokkal egy gyertyával integet nekünk, miközben halk tűzlobogás hallható a háttérben.

Noha a felvétel elsőre talán idegesítő lehet, azonban érdemes adni neki egy esélyt, hiszen Ruby True, az ASMR-technika egyik nagyágyúja készítette, tehát elméletileg megtekintése és meghallgatása kellemes bizsergetést és relaxációt válthat ki belőlünk. Próbáld ki, ha gondolod:

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Xelosz

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Én nagyon várom a játékot de ez valami qrva vicces röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 9 hónapja és 23 napja

Ez mi ez a **** ******'>*******? röhögő smiley

válasz erre
Darksiders 3
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja