Így nézett volna ki a Mortal Kombat HD remake

2015. november 09.
1.2481
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bizonyára sokan tudják, vagy emlékeznek arra, hogy Ed Boon és a Netherrealm Studios korábban szerettek volna elkészíteni egy Mortal Kombat HD feldolgozást, ami végül a kukában végezte.

Hogy ez mennyire volt szerencsés húzás a készítők részéről, azt egészen mostanáig nem igazán tudtuk, ellenben Boon a hétvége során bemutatott egy képet a kérdéses projektről, amely alapján kiderült, hogy bár csinosan festett, összességében azért a Mortal Kombat vagy a Mortal Kombat X mellett nem igazán éreztük volna szükségét egy ilyen felújításnak.

Bizonyára ezt ők is tudták, így végül törölték is a projektet, ami nagyjából úgy festett, mint azt az alábbi képen is láthatjátok. Nektek tetszik?


6 hozzászólás

VaPe

1 éve, 17 napja

Nem lett volna ez rossz. Nekem legalábbis tetszik.

válasz erre

kpal

1 éve, 17 napja

Nekem a régi jobban bejön igazi játéktermi hangulat.

válasz erre

totyak

1 éve, 17 napja

Ugyanaz, mint az első rész, csak nem tiszta rece, meg a kocka minden. Nem lett volna ezzel baj, mondjuk 2 eurós áron. Még jól is elsülhetett volna.

válasz erre

Fáraó

1 éve, 17 napja

szerintem egy fél kész munkát nem kellett volna leállítani, nem hiszem hogy olyan rettentő sok munkába telt volna befejezni...

Jó nem azt mondom hogy égető szükség volt rá, de nyilván sokan kipróbálták volna akár nosztalgia képp Simán vissza hozta volna fejlesztési költségeket.

válasz erre

Imperator

1 éve, 17 napja

Nekem a 9. rész tökéletesen megfelel HD verziónak.

válasz erre

Krees9116

1 éve, 17 napja

MK - Olajpornó Edition

válasz erre
Mortal Kombat (2011)
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljagery1113 profilja