Így néz majd ki egy olasz katona a Battlefield 1-ben! Vagy inkább egy francia?

2016. október 03.
2.8831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy kisebb botrány kerekedett a hétvégén az Electronic Arts olasz Twitter-csatornáján, ahol a csapat egy olyan képet osztott meg a Battlefield 1 rajongóival, amelyen állításuk szerint egy olaszországi világháborús katona volt látható.

Habár a csapat csak jót akart, a kezdeményezés végül nagyon rosszul sült el, hiszen a kép alatti hozzászólásokban egy elképesztő vita kezdett kialakulni arról, hogy a bemutatott katona nem is olasz, hanem francia, és milyen gáz már, hogy a játék kiadója úgy oszt meg fotókat, hogy azt sem tudja mi van rajtuk.

A támadások természetesen a szokásos internetes trollkodásnak minősültek, ezáltal néhányan hiányos történelmi ismeretekre alapozva támadták be nagyon aljas módon az Electronic Arts csapatát, miközben kiderült, hogy az első világégés során a francia és az olasz egységek egészen hasonló uniformist hordtak.

Ennek megfelelően megnyugodhattok: az alábbi képen egy olasz katona látható - a franciák később jönnek csak egy DLC csomaggal -, tehát aki már most fel akarja készíteni a szemét rájuk, az vessen egy pillantást az egyik mintapéldányra az alábbiakban.


4 hozzászólás

totyak

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

movi írta:
És ez vajon mennyire realisztikus? Ilyen katonák rohangáltak volna anno?
A felszerelés a lényeg és az nyilván tényleg ilyen volt. Maguk a katonák nem hiszem, hogy mind ilyen szépszál legények voltak, kigyúrt felsőtesttel.

válasz erre

movi

2 éve, 10 hónapja és 6 napja

És ez vajon mennyire realisztikus? Ilyen katonák rohangáltak volna anno?

válasz erre

muki

2 éve, 10 hónapja és 7 napja

A vehemens olaszok csinálták a műbalhét.

válasz erre

Gólem

2 éve, 10 hónapja és 7 napja

Mondjuk az kemény égés lett volna ha tényleg rossz a cucc. Megúszták.

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

RyutheStaR profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaManiac profiljasoami profiljaAngryKnight profiljaadriano profiljamarco profiljagery1113 profiljaszedmond01 profiljaImperator profiljaXelosz profilja