Így néz ki Milla Jovovich a Monster Hunter mozifilmben

2018. október 26.
4.5531
Maniac profilja, adatai
Maniac
Saját Instagramján mutatta be az első forgatási fotókat a Monster Hunter mozifilmről Milla Jovovich, miután ténylegesen is megkezdődtek az alkotás forgatási munkálatai, melyben a Resident Evil filmek sztárja az egyik főszereplőt alakítja majd.

Jovovich az egyik fotón premier plánból mutatja meg magát teljes harci díszben, és mint a fénykép mellé írott szövegből kiderül, Natalie Artemis kapitány bőrébe bújik bele, aki hatalmas páncélban száll szembe az óriási fenevadakkal.

A Monster Hunter mozifilm egyébiránt Milla párja, Paul W.S. Anderson vezetése mellett forog, egyelőre pedig nagyon korai fázisban van, éppen ezért megjelenési dátummal sem tudnak még szolgálni hozzá, de a film pereg, így jövőre talán lehet belőle valami.3 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nem tudtam, hogy ez a nő még nyomja az ipart. Reméljük visz valami életet a szerepébe.

válasz erre

muki

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez a Jovovich kikészít, iszonyat **** színésznő.

válasz erre

Hellblade

8 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kaptár 7:Monster hunter world

Egyébként jól néz ki még mindig Milla,kis nyuszifej a kép,de ez a film sem fog egy forintot sem érni ilyen rendező/íróval..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profilja adambalonyi profiljaManiac profiljaXelosz profiljarDAVE profiljawazko profiljagery1113 profilja