Így néz ki DirectX 11 alatt a DayZ

2016. február 15.
1.5671
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DayZ a megjelenésekor DirectX 9-es effektek társaságában jelent meg, ami felett az elmúlt években alaposan eljárt már az idő, így itt az ideje egyfajta generációváltásnak.

Ennek megfelelően a készítők hamarosan elérhetővé tesznek egy frissítést, aminek részeként nemsokára DirectX 11-es effektekkel élvezhetjük a kérdéses zombis MMO élményét, ami valóban felér egy kisebb generációváltással.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, mint az alábbi mozgókép, amelynek részeként most első kézből tapasztalhatjuk meg a grafikai frissítéssel járó újdonságokat. A frissítés érkezésének időpontja egyelőre ismeretlen.

4 hozzászólás

kpal

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez DX10 -be is van

válasz erre

drift3r91

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

majd lesz ez még szebb is. de attól még sok animácio béna

válasz erre

Hentes

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nekem most is tetszik.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Most itt hogy vagyunk? Az elején még dx9, aztán mikor megint a menüre vált, akkor már dx11-ben indul? Őszinte leszek, én nem látok semmi változást, csúnya végig a videóban.

válasz erre
DayZ
9.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljapetike737 profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaElisorne profiljastrogg profiljakarcsi86 profiljaAkhad profiljaNeko0130 profiljaManiac profiljanovex profiljaiPet profiljaiPet profiljaPöpp profiljaBvektor profiljaAngryKnight profilja