Így néz ki a legjobb beállításokkal a Monster Hunter World PC-s változata

2018. július 26.
2.0301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom hamarosan PC-re is elhozza a Monster Hunter World élményét, aminek jóvoltából néhány szerencsés kiválasztott már nyúzhatja a játék számítógépes változatát, akik között az Arekkz Gaming csapatát is megtalálhatjuk.

Amint pedig ismert, ők nem éppen irigységükről híresek, így pár órával ezelőtt össze is dobtak egy videót, aminek részeként a Monster Hunter World PC-s változatának első perceibe nyerhetünk bepillantást, méghozzá maximális beállítások mellett.

Bár azt nem tudjuk, hogy a felvétel milyen konfiguráción rögzült, ellenben nemsokára már mi is nekiláthatunk számítógépeken a szörnyvadászatnak, a Monster Hunter World ugyanis augusztus 9-én érkezik erre a platformra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Monster Hunter World élményét, aminek jóvoltából néhány szerencsés kiválasztott már nyúzhatja a játék számítógépes változatát, akik között az Arekkz Gaming csapatát is megtalálhatjuk.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Annyira nem szuper, mint a bemutató videókban volt. Van, ahol egészen csinos, máshol meg szerintem igen ronda, műanyag hatást kelt. Nem azt érzem, hogy tényleg megtörténik az esemény.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ez elég durca! Nagyon szép!

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja