Így néz ki a klasszikus Green Hill Zone a Sonic Forces keretein belül

2017. április 26.
3.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sonic Team és a Sega egy újabb gameplay videót mutatott be a Sonic Forces-ről, amitől majdnem leesett az állunk, hiszen korábban azt hittük, hogy a legújabb Sonic-játék teljes egészében a 3D-s hátsó nézetes játékélményre koncentrál majd.

Amint azonban az alábbiakban kiderült, ilyesmiről szó sincs, hiszen lesz majd egy Classic Sonic-oldala is az alkotásnak, amit egyébként már hónap elején, a Nintendo Direct prezentáción is megmutattak egy röpke pillanatig, de most végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk, hogy miként fest teljesen mai köntösben a klasszikus Green Hill Zone.

Aki nem értené, hogy mi a manó ez az egész, azt emlékeztetnénk arra, hogy a Sonic Forces keretein belül három játszható karakter lesz, amelyekhez eltérő játékélmény társul majd. A Modern Sonic a korábban látott hátsó nézetes megoldást helyezi a középpontba, a Classic Sonic az alábbi felvételen látható oldalnézetes alternatívát erőlteti, míg a harmadik lehetőség egyelőre leleplezésre vár.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sonic Forces-ről, amitől majdnem leesett az állunk, hiszen korábban azt hittük, hogy a legújabb Sonic-játék teljes egészében a 3D-s hátsó nézetes játékélményre koncentrál majd.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Na, ez Sonic és nem az a hátulról nézős förmedvény. Csak a zene "báncsa" a fülemet röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Azért ez mennyire más már! meglepett smiley
Bejövős! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 8 napja

Imádom! Rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre
Sonic Forces
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja