Így néz ki a gyakorlatban a Dark Souls Remastered

2018. április 03.
5.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dualshockers munkatársai egy 10 perces kedvcsinálóval leptek meg minket a Dark Souls Remastered kapcsán, lévén abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy lehetőségük volt kipróbálni az alkotás felújított változatát.

A játékot PS4 Prón futtatták, és az első dungeon mellett az első boss harcig láthatjuk a rögzített képanyagon a sötét lelkű lovag kalandját, mely ebben a formában május 25-én jelenik majd meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy miként fest majd a gyakorlatban a nagyszerű akciójáték feldolgozott változata, akkor most szánj rá tíz percet az életedből, mert ennél alaposabb prezentációt biztosan nem kaphatsz róla.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dark Souls Remastered kapcsán, lévén abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy lehetőségük volt kipróbálni az alkotás felújított változatát.'>
4 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Santonio

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

***** ronda maradt. röhögő smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

Szerintem nem szép így sem, de ezek szerint az eredeti még rusnyább. Azt nem értem, ilyenkor miért nem tudják a felújítottat, meg az eredetit egymás mellé tenni és úgy bemutatni, az mindig sokkal látványosabb. Persze, ha nincs mit látni...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Dark Souls Remastered
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaNeo1989 profiljamarco profiljaKisember001 profilja