Így lett Zeldás live streamből pornóközvetítés, avagy mire jó egy kardmarkolat! (18+)

2016. november 23.
6.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő dolgot nézhetett végig az a maroknyi játékos, aki néhány nappal ezelőtt azért cuppant rá az egyik Twitch csatornára, mert ott egy szemrevaló lány a Zeldából ismert Link jelmezébe bújva Ocarina of Time speedrunt ígért a nézőknek.

Össze is gyűlt vagy 190 ember, ám amikor a streamer hölgy megjelent a képernyőn, bár a jelmez stimmelt, de sehol sem volt a játék, sem holmi speedrun, lévén a szemrevaló leányzó inkább azt mutatta be, hogy a harc mellett mire lehet még felhasználni Link kardját, egészen pontosan annak markolatát.

A hölgy ugyanis fogta a hatalmas szerszámot, és élő egyenes adásban maszturbálni kezdett vele, aminek a legtöbb néző bizonyára jobban örült, mint holmi sokszor látott speedrunnak - még akkor is, ha ez az egész csak valamiféle aljas, ámde hatásos marketingtrükk lehetett.

Így lett Zeldás live streamből pornóközvetítés, avagy mire jó egy kardmarkolat! (18+) - 2. kép

Mindez ugyanis nem élő közvetítés volt, csupán egy előre rögzített felvétel, amellyel egy pornó oldal szerette volna átcsábítani a nézőket. Ha szeretnéd megnézni a videó egy darabkáját, az alábbi Twitter-bejegyzés megörökített belőle egy kicsit az utókornak - természetesen szigorúan cenzúrázott formában.

Azért felhívnánk a figyelmeteket, hogy 18-as karikás tartalom következik!


13 hozzászólás

wegh

8 éve, 13 napja

Na ez durva röhögő smiley Marketing level 99 röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profilja