Így lehet belőled most Dante a Monster Hunter World-ben

2018. április 30.
5.1201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom hivatalosan is elindította a napokban a Monster Hunter World egyik első crossover eventjét, ami Code: Red név alatt a Devil May Cry-sorozathoz kapcsolódik, lényege pedig röviden és tömören az, hogy Dantét varázsoljunk karakterünkből a szörnyvadász alkotásban.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy Dante páncélját és stílusos fegyverét is lehetőségünk van megszerezni a játékban, így ha elértük a 14-es szintet, akkor négy szörnyet (Anjanath, Odogaron, Rathalos és Teostra) kell legyűrnünk ahhoz, hogy megszerezzük a szükséges összetevőket, melyekből összerakhatjuk az ikonikus felszerelés darabkáit.

Bár a feladat nem egyszerű, azonban egészen május 11-ig próbálkozhatunk majd vele, sőt mi több, engedjétek meg, hogy némi közvetett segítséget is biztosítsunk nektek hozzá, az Arekkz Gaming csapata ugyanis rögzített egy videót az event kapcsán, ami nemcsak kedvcsinálóként szolgál, hanem segítséget is ad.

Nézd nagyban ezt a videót!



Monster Hunter World egyik első crossover eventjét, ami Code: Red név alatt a Devil May Cry-sorozathoz kapcsolódik, lényege pedig röviden és tömören az, hogy Dantét varázsoljunk karakterünkből a szörnyvadász alkotásban.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 5 hónapja és 24 napja

Gyűlölöm ezt a karaktert.

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja