Így készültek a Ghost Recon Wildlands csodálatos tájai

2017. február 21.
4.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár az előzetes béták alapján sokan panaszkodtak a Ghost Recon Wildlands-ra, arra azonban senki sem mondhatna egyetlen rossz szót sem, hogy az alkotás csodálatos tájai esetleg nem felelnének meg az elvárásoknak.
Advertisement

Bolíviát ugyanis elképesztő részletességgel és változatossággal alkották meg a készítők a játék keretein belül, amiről ráadásul hamarosan többet is megtudhatunk majd, hiszen a Ubisoft ott lesz a márciusi GDC expón, és kifejezetten erről tartanak a rajongóknak egy átfogó előadást.

Ehhez kapcsolódóan érkezett most egy rövidke teaser trailer, amelynek középpontjába a Ghost Recon Wildlands nyitott világának megalkotása és sajátosságai kerültek, amiről már így pár pillanat erejéig is egy egészen átfogó felvételt láthatunk, szóval el sem tudjuk képzelni, hogy a nagy bemutató során milyen látványos pillanatok várnak még ránk San Francisco-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!



Ghost Recon Wildlands-ra, arra azonban senki sem mondhatna egyetlen rossz szót sem, hogy az alkotás csodálatos tájai esetleg nem felelnének meg az elvárásoknak.'>
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Ettől még uncsi a játék, de reméljük az open béta jobb lesz technikailag és kiirtották a bugok felét. 23-án kiderül. A videó jól demonstrálja, hogy egy jó szoftver kell csak utána gyorsan lehet haladni a pályaépitéssel.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 6 napja

Itt a videóban egy pillanat míg átvariálják a tájat teljesen másképp kinézőre, de azért gondolom a alóságban elszöszölnek vele egy ideig. Jó kis videó.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Na ez elég durva szoftver! meglepett smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 7 napja

Nagyon zsír!
Tök jól felépítették az egész világot.

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja