Így készültek a Cuphead zseniális múltidéző zenéi

2017. szeptember 19.
4.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hónap végén megjelenő Cuphead az utóbbi évek egyik legnagyobb különlegessége lesz a játékiparban, az alkotás ugyanis a megjelenés és a teljes atmoszféra tekintetében a harmincas évek Disney rajzfilmjeit igyekszik felidézni előttünk.
Advertisement

Ehhez a múltidézéshez azonban nagy szükség lesz megfelelő aláfestő zenére is, amivel kapcsolatban a Studio MDHR csapata most két videóval örvendeztetett meg minket, amelyek közül az elsőn az egyik központi tétel rögzítésének pillanatait ismerhetjük meg, míg a másodikon a végleges dalt hallgathatjuk végig.

Természetesen a Cuphead zenei anyaga messze nem csak ebből az egy dalból áll majd, ellenben a többit jótékony homály fedi a szeptember 29-én esedékes premierig, amire PC-n és Xbox One-on számíthatunk.



Cuphead az utóbbi évek egyik legnagyobb különlegessége lesz a játékiparban, az alkotás ugyanis a megjelenés és a teljes atmoszféra tekintetében a harmincas évek Disney rajzfilmjeit igyekszik felidézni előttünk.'>
2 hozzászólás

VaPe

7 éve, 20 napja

Nagyon igényes lesz ez a játék. Már nagyon várom.

válasz erre

totyak

7 éve, 20 napja

Látjátok mennyit számít egy jó ötlet? Ha nem Disney rajzfilm kinézete lenne, csak egy oldalnézetes indie cucc lenne a sok közül. De a grafika kiemeli mind közül és egyedi hangulatot kölcsönöz neki.

válasz erre
Cuphead
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja