Így készült az Uncharted 4 (videó)

2016. március 09.
3.4711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy izgalmasnak ígérkező videó-sorozatot indított útjára a mai nappal a Naughty Dog csapata, akik öt epizódon keresztül szeretnék beavatni a rajongókat az Uncharted 4 készülésének hátterébe.
 

A széria első epizódja az alábbiakban már nézhető is, középpontjában a franchise evolúciójával, ezáltal azt ismerhetjük meg belőle, hogy miből is lett a cserebogár, avagy miként fejlődött és épülgetett a múltban Nathan Drake izgalmas kalandja.

A The Making of Uncharted 4: A Thief's End videó-sorozat további részeiben már természetesen jobban a negyedik részre koncentrált információkat kapunk majd, így amennyiben érdekel minket a téma, tartsuk nyitva a szemünket május 10-ig, avagy a játék premierjéig.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

venoman

2 éve, 9 napja

Tuuudtaaaam ,hogy jó lesz Nekem már viszket a tenyerem.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 12 napja

Remélem olyan jó lesz mint a 2. A 3-at már nem tudtam annyira átélni mert sok volt benne a megmagyarázatlan dolog.
A Jak & Daxter meg nagyon nem jön be eddig (Az első rész az ami nem tetszik) remélem később jobb lesz. Valamint azt is remélem hogy az Uncharted szériát sikerül jól lezárni és minden szálat elvarrni.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 12 napja

Hát ez nem volt valami izgalmas. Remélem a többiben jobb dolgok lesznek.

válasz erre

totyak

2 éve, 12 napja

Nekem ehhez sajna a jelenlegi állás szerint csak hosszú évek múlva lesz szerencsém. Mindenesetre most jól elvagyok a 3. résszel, nagyon jó kis sorozat.

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
16.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Espio profiljaManiac profiljamarco profiljaBvektor profiljaturatur profiljagokuvsvegita profiljaTuttu13 profiljaYanez profiljarDAVE profiljagery1113 profiljalatyak5 profiljaLaci721 profilja