Így készült a Life is Strange 2

2018. szeptember 14.
3.0571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy közel 10 perces fejlesztői naplót kaptunk a Dontnod Entertainment csapatától, mely meglepően bensőséges pillanatokkal vezet be minket a Life is Strange 2 elkészülésének hátterébe, lévén a kérdéses kalandot rengeteg tervezgetés és ötletelés előzte meg.

Nem véletlenül, hiszen a játék teljesen új szereplőket és sztorit állít a középpontba, a fejlesztők pedig éppen arról beszélnek az alábbiakban, hogy miként jutottak el az új kalandig, illetve milyen hatások és inspirációk érték őket ahhoz, hogy egy újabb filozófiai mélységekig szántó sztorit alkothassanak.

A készítők fecsegését pedig természetesen folyamatos látnivalók, játékból vett pillanatok teszik igazán teljessé, így olyan jeleneteket is elcsíphetünk, melyeket korábban még soha nem láttunk. A Life is Strange 2 megjelenését szeptember 27-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nem sok minden történik a videóban, de legalább részleteznek minden részt.

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Végigpörgettem. Bőven elég.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Elég unalmas videó.

válasz erre
Life is Strange 2
12.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaGargameth profiljamarco profiljaiPet profiljanoncsibaby94 profiljanoncsibaby94 profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profilja