Így generáld a tudományt a Civilization VI-ban

2017. január 04.
3.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Civilization VI sokak szerint minden idők egyik legjobb Civ-játéka lett, amely megfelelő összetettséggel garantálja a rajongók számára a körökre osztott stratégiák élményét.

Hogy mégis mennyire összetett lett a végeredmény, azt mi sem bizonyítja jobban más, mint az, hogy a Firaxis bőven a megjelenés után egy oktató videót hozott nyilvánosságra azzal kapcsolatban, hogy miként generálhatjuk a tudományt a játék keretein belül, ami a rendelkezésünkre álló erőforrások közül az egyik legfontosabb lesz.

A tudomány ugyanis a Civilization VI-ban elengedhetetlen ahhoz, hogy új technológiákat oldjanak fel maguknak a játékosok, akik ezzel szerezhetnek maguknak újabb képességeket és egységeket is például, de hogy mégis miként tehetjük hatékonyabbá magunkat ezen a téren, azt válaszolja meg helyettünk inkább az alábbi felvétel.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás

Civilization VI
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaRyutheStaR profiljaGargameth profiljawazko profiljamarco profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaskywaker99 profiljaWickedSick profiljaDerekhun profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profilja