Így fest majd a 8. generációs Intel processzorok doboza

2017. augusztus 22.
3.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A processzorok piacán mostanság ismét több figyelem szegeződik az Intel-re, hiszen az amerikai óriás nemrég hivatalosan is útnak indította a Coffee Lake szériás processzorait, a rajt pedig azt jelenti, hogy hamarosan a hazai boltokban is feltűnnek majd az újdonságok.

A vállalat eddig viszonylag egyszerű külsővel látta el a processzorok dobozát, melyen a kék szín dominált, amit jól szembe lehetett állítani az AMD piros-fekete stílusával. Nemrég felbukkantak az új Core i5 és Core i7-es dobozok, melyek az eddigieknél talán kissé hivalkodóbb stílusban készültek.

Mindkét doboz 6 magos megoldásokhoz készült és azt is megerősítették a képek, hogy a beépített grafikus egységeket ezentúl Intel UHD-nak nevezik, melyből éppen a 630-as került ezekbe a dobozokba. Azt is fontos megjegyezni, hogy jól láthatóan próbálják jelezni a felhasználóknak, hogy Intel 300-as chipkészlet családra építkező alaplapra van szükség az újdonságokhoz.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja

Tehát ez a család már másik lapot kell beszerezni annak aki váltani szeretne.
Én nem fogok mert örülök hogy most van egy normális gépem.

válasz erre

totyak

2 éve, 5 hónapja és 1 napja

AMD előrébblépésére úgy látom az Intel is erős mozgolódásba kezdett. Ha nem jön ki a Ryzen széria, még mindig a 4 magos Intelek lennének a legújabbak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profiljaMitüzenarádió profilja