Így élte meg a BioWare a Mass Effect 3 befejezése körüli botrányt

2021. október 24.
71.2461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy új videó rávilágít arra, hogy milyen volt a BioWare-en belül a Mass Effect 3 befejezésével kapcsolatos vita, lévén az alábbi, People Make Games által készített videó egy sor interjút tartalmaz a BioWare egykori fejlesztőivel.

Ők a Mass Effect 3 2012 márciusi megjelenését megelőző eseményekről, a befejezéssel kapcsolatos visszhangokról, valamint a játék frissítéséről szóló döntésről beszélnek, amely a panaszok kezelésére irányult.

A Mass Effect 3 a videojátékok történetének egyik legvitatottabb befejezését tartalmazta. Három választási lehetőség elé állította a játékosokat - mindegyik más-más végállapotot eredményezett a galaxis számára -, de játékmenetileg alig volt különbség köztük.

A People Make Gamesnek nyilatkozó fejlesztők elárulják, hogy milyen emberi következményei voltak az ezt követő visszahatásoknak, beleértve a zaklatásokat és a halálos fenyegetéseket. A fejlesztők arról is beszélnek, hogy mit szóltak ahhoz a döntéshez, hogy gyorsan visszafordítottak egy ingyenes frissítést, amely új jelenetekkel egészítette ki az eredeti befejezéseket, és egy negyedik befejezéssel bővítette a választási lehetőséget.

A fejlesztők továbbá elárulják, hogy a csapat keményen megdolgozott azért, hogy ez a frissítés létrejöjjön - ez egy hosszan tartó, extrém nehézségekkel teli időszak volt, ami a BioWare következő játékának, a Dragon Age Inquisitionnek a készítésébe is belefolyt.

Közel fél órás a videó, és egy elképesztően izgalmas betekintést nyújt az ügybe, úgyhogy mindenkinek tudjuk ajánlani. Értelemszerűen angol tudás kell hozzá!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Nincs az az isten hogy végignézzem. Pár szóban azért leírhattad volna.. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 18 napja

Szerintem bármit mondanak, mindegy nekik. Hozta a bevételt.

válasz erre
Mass Effect Legendary Edition
22.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja