Így bunyózik Mocsárlény az Injustice 2-ben

2017. február 28.
4.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Netherrealm Studios munkatársai már korábban bejelentették, hogy az Injustice 2 egyik soron következő nagy harcosa Mocsárlény, avagy Swamp Thing lesz, akiről már akkor láthattunk néhány izgalmas felvételt, amelyek többsége azóta eltűnt az internet mocsarából.

Ennek az oka az volt, hogy a készítők nem saját Youtube csatornájukon tették közkinccsé a felvételt, mindössze néhány semmirekellő magazinnak adták oda, azonban a fejetlenség miatt a Netherrealm Studios most gondolt egyet, és feltöltött egy két és fél perces gameplay felvételt, amelyen hivatalos keretek között ismerhetjük meg Mocsárlényt.

A videó tökéletesen bemutatja a kérdéses hős minden egyes speciális képességét, illetve brutális támadásait is, ami nagyszerűen megalapozza számunkra a holnap utánra, avagy március 2-ra tervezett új karakter bemutatóját.

Nézd nagyban ezt a videót!



Injustice 2 egyik soron következő nagy harcosa Mocsárlény, avagy Swamp Thing lesz, akiről már akkor láthattunk néhány izgalmas felvételt, amelyek többsége azóta eltűnt az internet mocsarából.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ki kéne égetni valami tűztámadással, agyagedény lenne belőle röhögő smiley

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja