Így alakult át Symmetra, az Overwatch hőse

2016. november 23.
4.0471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Symmetra összességében soha nem tartozott a legnépszerűbb Overwatch hősök közé, és a Blizzard úgy gondolta, hogy ennek az oka leginkább kidolgozatlanságában rejlik, így a készítők gondoltak egy merészet, és alaposan átalakították a megnevezett harcost.

A változások leginkább azok számára tűnnek majd drasztikusnak, akik eddig is jól ismerték a kérdéses karaktert, hiszen Symmetra immáron például két képességet használhat majd, így a megújult teleporter mellett egy pajzsgenerátort is felvonultat, de képességeit és fegyvereit is érték módosítások.

Hogy pontosan milyen változásokról is van szó, azt az alábbi fejlesztői naplón Jeff Kaplan, a játék rendezője foglalta össze, sőt az alatta megtalálható felvételen már gyakorlati formában is megismerheted, hogy mire képes frissített formájában Symmetra.



Overwatch hősök közé, és a Blizzard úgy gondolta, hogy ennek az oka leginkább kidolgozatlanságában rejlik, így a készítők gondoltak egy merészet, és alaposan átalakították a megnevezett harcost.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 15 napja

Akármit is csinálnak, azt képtelenség elérni, hogy minden karaktert egyformán kedveljenek a játékosok. Mindig lesz egy utolsó, akivel kevesen játszanak.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 15 napja

Hiába nézem ezeket előtte nem tapasztalhattam mert még nem játszottam a játékkal.
De biztosan jól járt a karakter.

válasz erre

wegh

8 éve, 16 napja

Soha nem játszom vele, ezután remélem jobban fekszik majd nekem is Symmetra mosolygó smiley

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja