Ígéretes teaser trailert kapott a Hunt: Showdown, a Crytek új alkotása

2017. május 17.
3.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár elég sokan temették a közelmúltban a Crytek csapatát, miután szinte világszerte az összes stúdiójukat bezárták, azonban a cég kemény magja megmaradt, és neki is láttak egy régi ötletük, a még 2014-ben bejelentett Hunt: Horrors of the Gilded Age feltámasztásának.
 

Aki emlékszik még az egykori projektre, az talán jobb, ha most elfelejt mindent, hiszen az alkotás időközben nevet váltott - Hunt: Showdown címmel ismerhetjük már -, és vélhetően a koncepciójába is belenyúltak a készítők, habár az egykori kooperatív akciójátékos köntös talán megmaradt, erre utal legalábbis a most kiadott ígéretes teaser trailer koncepciója, illetve a benne megtalálható szöveg is, amely így szól:

Amikor két vadász kockára tesz mindent,
És a gonosz váratlanul felbukkan,
A vadász lesz az üldözött.


A Hunt: Showdown-ról egyébiránt a közeli jövőben bővebb részleteket ígért a Crytek, szóval ha előbb nem is, az E3-on szinte biztos, hogy mindent megtudhatunk majd a csapat új alkotásáról, amely remélhetőleg ismét egyenesbe teszi őket.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 éve, 11 hónapja

Én azt hittem a Crytek már rég bezárta a kapuit. Tévedtem.

válasz erre

Neurotic

2 éve, 11 hónapja

Hm, érdekes változás. Nekem úgy tűnik, hogy négy fős coop helyett a koncepció most két fős csapatok pvp küzdelme. Mostanában nagyon megy ez a túlélős műfaj, szóval ha jól megcsinálják még be is robbanhat. Igaz, hogy sok versenyző van már ebben a ligában, de igazán kiemelkedő az kevés. Főleg olyan ami a Battle royale alapokat ötvözi a horrorral. Én kíváncsian várom mit hoznak ki ebből. Persze lehet és egyáltalán nem ez lesz belőle, de a teaser alapján én erre következtetek.

válasz erre

muki

2 éve, 11 hónapja

Nem sokat mutat még, de van fegyver, kalapos menőcsávó, erdő, szóval jó lesz ez.

válasz erre
Hunt: Showdown
6.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaNeurotic profilja