Ígéretes Dark Souls-koppintást jelentettek be Mortal Shell címmel

2020. április 02.
7.0591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Közelebbről meg nem nevezett játékipari veteránok állnak a Cold Symmetry stúdiója mögött, akik most bejelentették első projektjüket, mely Mortal Shell címmel egy egészen pofátlan Dark Souls-koppintás lett.

Minderről pedig már az első trailer alapján megbizonyosodhatunk, mely rögtön a hangulatával visszavezet minket a From Software alkotásához, miközben itt is horrorisztikus pillanatok várnak majd ránk, és egy rejtélyes Dark Fatherrel és az emberiség rothadó maradékával harcolunk megannyi félelmetes szörnyeteggel a középpontban.

Hogy a Mortal Shell mikor érkezik, az egyelőre még kérdéses, de az biztos, hogy PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenhet, méghozzá a Dark Souls jellegzetességeire épülő harcrendszer, non-lineáris kampány, mély fejlesztési lehetőségek és igencsak sötét hangulat társaságában.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Patrik94

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez jó játéknak tűnik, kíváncsian várom, hogyan tovább.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Király lesz ez!

válasz erre

Marduk

10 hónapja, 2 hete és 5 napja

Egész jó játéknak tűnik, csak azt nem értem, hogy miért kell minden Dark Soulsra picit is hasonlító játékot rögtön "koppintásnak" titulálni.

Jó játék volt a Dark Souls, de azért közel sem volt olyan forradalmi, mint amilyennek sokan beállítják. A stílusban már a DS előtt is voltak hasonlók.

válasz erre
Mortal Shell
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja