Igazi vissza a jövőbe termék lett a NES30 Bluetooth kontroller

2014. december 10.
1.7391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Mostanság igen népszerűek a klasszikus termékek, illetve egy több olyan gép vesz minket körül, melyeken játszhatunk, a játékokat pedig sokak szerint kontrollerrel a legegyszerűbb irányítani.
 

Sokan bizonyára emlékeztek a NES (Nintendo Entertainment System) sikerére, mely egészen 1983-ig nyúlik vissza, amikor Japánban bemutatták a konzolt. A NES30 Bluetooth kontroller a 30 évvel ezelőtti időszaknak egy szeletét kívánja visszahozni, ráadásul igen széles körbe.

A vezeték nélküli kontroller ugyanis az említett Bluetooth technológiának hála a Windows és OS X rendszerű számítógépek mellett Android és iOS eszközökkel is kompatibilis, ráadásul az iOS tulajdonosok egy extra funkciót is kaptak, hiszen az Apple rendszerét futtató eszközök egyszerre két kontrollert is tudnak kezelni. Főleg a PC-k esetében fordul elő, hogy nincs Bluetooth modul a gépekben, ezt a gyártó az USB-vel próbálja kompenzálni, így szélesítve tovább a közönséget. Az újdonság nagyjából 35 dollárba (8500 Ft) kerül.
5 hozzászólás

LinkedHornet

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Bár nekem sosem volt NES-em, attól függetlenül tényleg nagyon bejövős ez a kontroller, bár ahogy előttem is írták már 8500 Ft alatt is kaphatunk Xbox 360 kontrollert ami szerintem az egyik legkényelmesebb...

válasz erre

totyak

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

A mai játékos már hozzá van szokva, hogy analóg kar is van a kontrolleren. Ugyan miért vegyen bárki is egy ilyet 8500-ért, ha annyiért kap egy Xbox kontrollert is. Persze ha a nosztalgia faktort nézzük...

válasz erre

gamerbobo01

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem néz ki rosszul!!

válasz erre

kpal

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nekem ennek az eredetije meg van Nintendó-val együtt

válasz erre

Exerent

6 éve, 10 hónapja és 22 napja

Egy egyszerű játék játszható vele de a régi elmékért én azért nem adnék ki 8500 Forintot érte.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja