Igazi veteránokkal erősítette meg a Crystal Dynamics a Bosszúállók játékot

2018. január 24.
2.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Crystal Dynamics fejlesztői bejelentették, hogy néhány igazi veteránnal erősítették meg a The Avengers Project néven ismert Bosszúállók videojátékot, ami eddig is gőzerővel készült, de most aztán még jobban rákapcsolnak vele.

Amint ugyanis a stúdió bejelentette, Shaun Escay, a Naughty Dog nemrégiben váratlanul lelépett vezető fejlesztője - a The Last of Us és az Uncharted-sorozat egyik első embere - mostantól az ő soraikat erősíti, de vele együtt érkezett Stephen Barry is, aki korábban a Visceral Games-t erősítette, és a Dead Space-sorozatot köszönhetjük neki.

A Crystal Dynamics több új munkatársat nem emelt ki a sorból, de azt még elmondták, hogy több egykori Visceral Games programozó mellett a Sledgehammer Games-től és a Monolith Productions-tól is érkezett hozzájuk vérfrissítés, sőt a Star Wars: Battlefront és a Batman Arkham Origins pár egykori munkatársa szintén a Bosszúállók első videojátékos adaptációját egyengeti már a háttérben.
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Hát nem tudom, nekem ez úgy tűnik hogy eddig nagyon rosszul mehetett ott valami, ha most hirtelen ennyi nagyágyúval erősítettek.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Elég jó kis címeken dolgoztak ezek az emberkék, de azért itt nyilván az egész csapatnak toppon kell lenni, nem csak egyéneknek.

válasz erre

Santonio

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Hoppá! Jól összeállt a banda!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 19 napja

Csak meglettek a srácok akkor!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt