Igazi retro hangulat a Superhypercube legújabb fejlesztői naplóján

2016. november 17.
3.3481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még az is eszünkbe jutott, hogy felteszünk egy Abba vagy egy Első Emelet bakelitlemezt, olyan retro hangulat jött ránk a Waypoint műhelyében készülődő, kizárólag PlayStation VR-ra megjelent Superhypercube kapcsán, amelyet nem igazán kajálnak a rajongók, így a készítők most egy kis kedvcsináló bemutatóval szeretnék növelni az alkotás népszerűségét.

Hogy ez mennyire fog sikerülni nekik, az egyelőre nehéz kérdés, hiszen hiába készítették a videó szerint 7 évig a játékot, az olyan hatást kelt, mintha 5 percük lenne benne, hiszen ez a minimál retro dizájn egyik átka, ami mellett hiába találunk elragadó játékélményt.

Merthogy a Superhypercube a játékmenet szempontjából zseniális, a kizárólag a virtuális valóságban játszható alkotásban ugyanis rém egyszerű a feladatunk: tuszkoljunk át egy pályáról-pályára újabb elemmel gyarapodó alakzatot a rendelkezésünkre álló résen, amelyen a megfelelő irányba forgatva át kell férnie a 3D-s formának, viszont mivel csak egy jó megoldás létezik, a dolgunk nehezebb lesz, mint gondolnánk. Hogy miként néz ki mindez a gyakorlatban? Tessék-lássék:

Nézd nagyban ezt a videót!



Superhypercube kapcsán, amelyet nem igazán kajálnak a rajongók, így a készítők most egy kis kedvcsináló bemutatóval szeretnék növelni az alkotás népszerűségét.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja és 27 napja

Hát nem egy nagy szám ez a játék.

válasz erre

VaPe

8 éve,

Nagyon gagyi.

válasz erre

totyak

8 éve,

Halálra unnám magam ezzel a játékkal és még a szemem is megsínylené, annyira rikítóan színes. Vajon mi került ezen 7 évbe? És főleg 7 évvel ezelőtt honnan tudták, hogy a VR korszak beköszönt? Szerintem nem is VR-nek indult ez, csak egy sima forgatós játéknak és most a VR-rel próbálják feldobni és kedveltté tenni. Nem fog menni.

válasz erre
Superhypercube
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja