Igazi karácsonyi sláger lett a Netflixes The Witcher-sorozat egyik dalából

2019. december 29.
13.9471
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem lett hibátlan, összességében elképesztőre sikerült a Netflix által berendelt The Witcher filmsorozat, amit nemcsak a szakma, hanem a rajongók is nagyon megkedveltek, egyik dala pedig rengeteg új utat nyitott meg a franchise számára.

Történt ugyanis, hogy a második részben Jaskier, a bárd előadásában egy olyan zseniális, jól megkomponált balladát hallgathattak meg a nézők, mely az idei karácsony slágerévé vált, méghozzá olyannyira, hogy mindenhol bődületes meghallgatásokat és kiváló véleményeket ért el, miközben már most rengeteg feldolgozást és mémet is kapott.

Magyarul tehát önálló életre kelt, aminek jóvoltából sokak számára megédesítette az ünnepeket, hiszen több millióan hallgatták már meg a Youtube-on, de még a Soundcloudon is több százezres elérései voltak. Ha te lemaradtál volna erről a csodás balladáról, az alábbiakban meghallgathatod, sőt vissza is hozhatod még egy kicsikét a karácsony szellemét.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 napja

Elég melankólikus, nem csodálom, hogy szeretik ilyen időszakban. Nekem nagyon nem jön be.

válasz erre

Imperator

2 hónapja, 2 napja

Én szinkronnal néztem a sorozatot, szerintem nagyon jó hangot találtak Kökörcsinnek, a fordítást nem néztem meg mennyire hű az eredetihez, de szerintem magyarul is nagyon jól eltalálták a dalt, meg is ragadt rögtön.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Én mondjuk nem mondanám karácsonyi dalnak.

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 2 napja

Még mindig nem néztem meg.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaRobi022 profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaBvektor profiljamarco profilja