Igazán mutatós Fallout társasjáték készül

2017. április 23.
3.6131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár volt már rá példa, hogy társasjáték készüljön a Fallout univerzum alapján, ezek többsége vagy csak minimálisan kapcsolódott a szériához, vagy gyerekes volt, azonban a Modiphius Entertainment most bejelentett valamit, ami minden rajongót lenyűgözhet.

A Fallout: Wasteland Warfare-t leginkább azért zárhatjuk a szívünkbe, mert nagyon látványosan kidolgozott, 32 milliméteres mini figurák kapnak benne helyet, amelyekből egy csapatot kell összeállítanunk annak érdekében, hogy felfedezzük a poszt-apokaliptikus senki földjét.

Sajnos túl sok konkrét részlet egyelőre nem látott napvilágot a Fallout: Wasteland Warfare kapcsán, ellenben azt már tudjuk, hogy a játékban megküzdhetünk majd mások ellen, más játékosok oldalán, sőt mi több, akár egyedül is élvezhetjük majd, egyszóval valamiféle táblás társasjáték és szerepjáték ötvözetét képzeljük el.

A Fallout: Wasteland Warfare megjelenéséről nincsenek hírek, ellenben a Modiphius Entartainment ígérete szerint hamarosan minden részletet megosztanak majd velünk a játékról. Alig várjuk!


2 hozzászólás

venoman

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Jónak tűnik mert figurás játék lesz

válasz erre

5t3v3nk3

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Elvi hiba: a Wargame NEM EGYENLŐ a Boardgammel.. És ez wargame-nek készül. Nem kötekedek, de tényleg nagy a különbség.

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profilja