Igazán inspiráló trailerekkel gazdagodott a Gran Turismo Sport

2017. augusztus 11.
4.4721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony és a Polyphony Digital csapata néhány friss trailerrel lepett meg minket a Gran Turismo Sport kapcsán, melyeknek az érdekessége az, hogy bár gameplay felvételeket egyik sem tartogat, de ennek ellenére is elképesztően hatásosra és inspirálóra sikeredtek.

Ennek az oka nem más, minthogy az alábbiakban a GT Academy nyerteseivel ismerkedhetünk meg, akik egyszerű gamerekből, konkrétan a Gran Turismo-sorozat segítségével mára profi autóversenyzőkké nőtték ki magukat, ami nem volt ugyan egy könnyed túra a részükről, ellenben nem is kellett olyan fárasztó utat bejárniuk, mint a legtöbb versenyzőnek.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a gamerekből lett pilóták miként használták fel a Gran Turismo-t mindehhez, és miként használhatod fel akár te magad is az október 18-án érkező Gran Turismo Sport-ot ebből a célból, akkor az alábbi trailerek bizony neked szólnak.







Gran Turismo Sport kapcsán, melyeknek az érdekessége az, hogy bár gameplay felvételeket egyik sem tartogat, de ennek ellenére is elképesztően hatásosra és inspirálóra sikeredtek.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Ezekben a srácokban nyilván amúgy is ott van a tehetség, a játék nem hiszem, hogy fejleszti őket, mert az nem ugyanaz az érzés, mint a valódi versenyautó vezetése. Viszont a játék révén van esélyük, hogy valódi pilóták legyenek és ez tök jó dolog.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Nem rossz de nekem kimarad szerintem.

válasz erre

Direktor

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Király lesz, már nagyon várom!

válasz erre

Tommy

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Brutális hangulata van! mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 2 hónapja és 12 napja

Ez komoly! meglepett smiley Kár hogy egyik arcot se ismerem de nagyon király hogy versenyzők tolják! mosolygó smiley

válasz erre
Gran Turismo Sport
10.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja