Ifjú Sátánnal a középpontban érkezett meg az első Dragon Ball Z: Kakarot gameplay videó

2019. július 27.
5.3421
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Dragon Ball-rajongók mostanság bőségesen el vannak kényeztetve, hiszen mindenféle médium formájában érkeznek az újdonságok, az egyik legnagyobb dobás pedig, ami láthatáron van, az a Dragon Ball Z: Kakarot.

Most megkaptuk az első igazán hosszú gameplay szeletkét a játékból, ami ráadásképp Piccolót, avagy itthon talán ismertebb nevén Ifjú Sátánt helyezi a középpontba. A gameplay az Animation-Comic-Game Hong Kong 2019 esemény keretein belül lett prezentálva.

16:08-tól kezdődik a tényleges anyag, és egészen 25:41-ig tart, tehát közel 10 percnyi tartalomról beszélhetünk, amiben kapunk a játék néhány aspektusából egy kis ízelítőt. Megjelenés 2020 elején!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Imperator

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Tommy írta:
Tök komolyan kérdem: ki vesz meg ennyi DragonBall játékot???? Tényleg ennyire megy?
A FIFÁt, CoD-ot is évente megveszik, a Marvel filmek többsége milliárdos bevételeket termel, egy Star Warsról már nem is beszélve és még sorolhatnám, és komolyan meg kell kérdezni, hogy a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb animéje alapján készült játékért valaki hajlandó fizetni? Ráadásul játékmenetben is eltérnek egymástól, csak a szereplők ugyanazok.

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Tök komolyan kérdem: ki vesz meg ennyi DragonBall játékot???? Tényleg ennyire megy?

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jézusom....

válasz erre
Dragon Ball Z: Kakarot
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja