IFA 2012: A HP bejelentette új Envy x2 hibrid táblagépét

2012. szeptember 01.
3.0171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelenleg is zajló IFA 2012 rendezvényen természetesen a Hewlett Packard is képviselteti magát, ahol is a vállalat megragadta az alkalmat, és leleplezte fejlesztéseinek egyik legfrissebb eredményét, a HP Envy x2 névre keresztelt hibrid mobil eszközét.

A szóban forgó újdonság személyében lényegében egy táblagépet köszönthetünk, ami egy mágneses megoldáson keresztül dokkolható a hozzá mellékelt, saját áramforrással rendelkező billentyűzethez, így egy személyben képes betölteni egy tablet, illetve egy noteszgép szerepét.

Az újonnan bemutatkozó HP Envy x2 egy 11,6 inches szélesvásznú IPS érintőpanel köré lett tervezve, amit az 1366 X 768-as natív felbontás, illetve a 400 cd/m2-es maximális fényerő jellemez. A konfiguráció webkamerából két darabot is tartalmaz, mégpedig egy 8M pixeles, LED-es vakuval társított hátlapi, valamint egy frontpozicionálású HD-s (megapixel értéket nem adtak meg) megoldás személyében.

A tablet/notebook hibrid az Intel közelebbről meg nem nevezett, Clover Trail Atom központi feldolgozójának számítási teljesítményét kamatoztatja, ami mellé egy 2 GB RAM-mal feltöltött DDR3-as memóriarendszert társítottak a tervezők. A kijelző meghajtásáról természetesen az Atom processzorba ágyazott grafikus chip gondoskodik, adattárolónak pedig egy 32 GB vagy egy 64 GB kapacitású szilárdtest-meghajtó kerülhet beépítésre.

Az új HP Envy x2 felhozatalában megtalálható még az Beats Audio és az NFC technológia is, dokkolt állapotában pedig rendelkezésre áll a HDMI videokimenet, két darab USB port, illetve a teljes méretű Secure Digital kártyaolvasó. A tablet nem meglepő módon a Microsoft legfrissebb Windows 8-as operációs rendszerével fog megérkezni a boltok polcaira, megjelenésére pedig október tájékán számíthatunk.

IFA 2012: A HP bejelentette új Envy x2 hibrid táblagépét - 2. kép

3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 19 napja

Nagyon gyönge konfigok kiváncsi lennék árukra

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 19 napja

Szépnek szép. De nagyon gyenge.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 19 napja

Jajj win 8...szomorú smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
IFA 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja