iF design díjat nyert a HyperX Cloud Stinger

2017. február 25.
4.3101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A HyperX név már jó néhány éve egyet jelent a felsőkategóriás gamer hardverrel, az elmúlt pár évben pedig egyértelműen kirajzolódott a vállalat fejlődésének iránya, hiszen egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a perifériák.

A kezdetben még főként a memóriamodulok, majd az SSD-meghajtók domináltak, a Cloud széria azonban váratlan és gyors siker aratott, ami után már nem volt megállás. A család egyik legfrissebb tagja a HyperX Cloud Stinger, mely a külső kapcsán szakított a korábbi modellekkel, ez pedig nemrég egy neves díjhoz segítette őket.

A Cloud Stinger lett ugyanis a világhírű formatervezési verseny, az iF DESIGN AWARD egyik idei nyertese. Az 58 független zsűritag az elismerést a kényelem, a hangminőség és a formatervezés alapján ítélte oda, vagyis szerintük minden fronton a legjobbak között van a headset.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 8 hónapja és 12 napja

Nekem nem jön be, de ez az én véleményem.

válasz erre

totyak

7 éve, 8 hónapja és 12 napja

Persze, hogy pont egy ilyen nagy márka nyeri meg a címet. Néha úgy érzem, hogy a neves cégeknek kevesebbet is elég mutatniuk, akkor is odavannak a cuccaikért. Ez a fejhallgató sem egy formatervezési remekmű.

válasz erre

1000feri

7 éve, 8 hónapja és 12 napja

ízlés kérdése.....

válasz erre

Patrik94

7 éve, 8 hónapja és 12 napja

Mondjuk ez nekem pont nem jön be annyira... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja