Idő előtt kipróbálhatjuk a Duke Nukem Forever-t a Borderlands GOTY megvásárlásával

2010. október 06.
3.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Borderlands Game of The Year változatának kiadásáról néhány héttel ezelőtt rántotta le hivatalosan is a leplet a 2K brigádja.

A csomagot érdemes lesz megvásárolni, hiszen az alapjáték mellett az összes eddig megjelent DLC csomagot, avagy a The Zombie Island of Dr. Ned-et, a Mad Moxxi's Underdome Riot-ot, a The Secret Armory of General Knoxx-ot, valamint a Claptrap's New Robot Revolution-t is tartalmazni fogja a pakk. Ám nem csak ez az egyetlen kiváltsága lesz ennek az elbűvölő csomagnak.

A 2K csapata ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy megalakították a Duke Nukem First Access Club-ot, ami nagyjából annyit tesz, hogy akinek ide sikerül belépnie, az idő előtt kipróbálhatja majd a szépséges csúszással rendelkező Duke Nukem Forever-t. Hogy miképpen léphetünk be a klubba? Egyszerűen, csak vásároljuk meg a Borderlands GOTY változatát, amiben a kiválóságok mellett egy kódot is találhatunk, ami a Duke Nukem Forever idő előtti demójához nyújt hozzáférést. Hogy ez a sokak által várt matéria, avagy a kipróbálható verzió mikor lát napvilágot, az egyelőre kérdéses, de biztosan jóval az alapjáték és a publikus demonstrációs anyag megjelenése előtt.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez jó nagy böszmeség. Akkor inkább nem próbálom ki idő előtt a demót.

válasz erre
Duke Nukem Forever
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja