Idő előtt szivároghatott ki a Google Stadia, ennyibe kerülhet a havi tagság

2019. június 06.
5.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ma 18:00-ra várjuk a Google prezentációját a Stadiával kapcsolatban, ám könnyen meglehet, hogy órákkal a hivatalos prezentáció előtt kiszivárogtak a legfontosabb részletek, azaz a havi tagság díja, valamint a kezdő felhozatal.
 

A komplett sztori a Lapresse.ca híroldaltól származik, és érdemes egyelőre szódával fogyasztani a pletykákat, azonban szerintük még novemberben elrajtol a Google Stadia, ami nem mellesleg egy 12 dolláros havidíjjal jön, ami kb. 3500 forintnak feleltethető meg. Legalábbis a Pro tagság, merthogy úgy fest, különböző típusú előfizetések lesznek.

A játékfelhozatal tekintetében olyan kezdőcímekkel számolhatunk, mint a tegnap már rebesgetett Destiny 2, a The Division 2, az Assassin's Creed Odyssey, a Doom, valamint az utóbbi Tomb Raider játékok. A Google exkluzív címei nem kerülnek bele a havi tagságba, azokat külön kell majd megvásárolni.

Ha a szivárgás igaznak bizonyul, akkor elengedhetetlen lesz egyelőre egy Google Chromecast a Stadia futtatásához, később viszont bármilyen eszközzel kompatibilis lesz a platform, amin jelen van a Chrome böngésző. Egy úgynevezett Founders Edition is felütötte a fejét, ami 170 dollárt, azaz (legalább) 47 ezer forintot kóstál, és tartalmazza a Google saját bejáratú kontrollerét, egy Chromecast Ultrát, a Destiny 2-t és három havi előfizetést.

Hogy mi a helyzet a netkapcsolattal? Ha hihetünk a pletykáknak, akkor 10mbps letöltési sebesség és 1mbps feltöltési sebesség kell majd legalább, azonban az ajánlott követelmény 35mbps-et igényel előbbiből. Úgy látszik, 14 országban fog rajtolni a Stadia első körben, egyelőre még nincs részletezve, melyekben.
7 hozzászólás

totyak

3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Csak nehogy az legyen a vége, hogy kezdőcímként belenyomnak pár jófélét, aztán ellaposodik az egész, mert akkor a 12 dollárt sem éri meg.

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ez így elég ígéretes, de még szeretném a valóságban is látni, mert a labor körülmények soha nem a valóságot tükrözik!

válasz erre

zender

3 éve, 3 hónapja és 23 napja

Mondjuk ez nem sok.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Hasonló ár mint a többi szolgáltatónál.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

homekiller19

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

Hellblade írta:
Mivel mobilnettel nyomom, ami 2-5 MB al jön ez esélytelen, és értelmetlen is mert úgy érné meg ha mobilon is lehetne játszani..

Otthonra ott a konzol..
Nekem mind a 3 szolgáltatónál volt, van korlátlan netes csomagom, ebben az elérhető sávszélesség, normális térerő mellett olyan 60-100 megabit körül mozog. Szerintem te összekeverted a megabitet meg a megabyte-ot. 35 megabit ( ami a 4k streamhez kell valszeg) az nagyjából 3 megabyte(MB/másodperc). Benne vagyok az nvidia geforce now game streaming bétájában és mobil net mellett közel tökéletesen megy.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

3 éve, 3 hónapja és 24 napja

[Tiltott felhasználó!]


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt