Decemberben jön a Hearthstone új kiegészítője, a Rastakhan's Rumble

2018. november 02.
5.6041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Vélhetően nem túl boldogok most a Blizzard alkalmazottai, hiszen az a kiegészítő, amit ők valószínűleg a mai BlizzCon eseményen akartak leleplezni, idő előtt került részletezésre a PC Gamer jóvoltából, azóta persze megpróbálták eltüntetni a nyomokat.

Az interneten azonban semmi nem tud kámforrá válni, így megtudtuk, hogy a Rastakhan's Rumble névre keresztelt kiegészítő egy új paklit hoz magával, ami a kilenc legendás troll köré fog épülni (mindegyik kasztból egy-egy), akik a trollkirály, Rastakhan érdekében küzdenek.

A csomag ezenfelül kilenc új legendás lapot is hoz magával, amik a Loa fajt fogják képviselni, köztük megtalálható lesz Shirvalla the Tiger, egy legendás paladin minion, melynek kijátszása 25 manát fog felemészteni.

Bekerül továbbá egy új játékmechanika is, az "Overkill", ami akkor aktiválódik, ha egy minionra több sebzést osztunk ki, mint amennyi életereje van, illetve egy új egyjátékos élmény is jön a játékba, a Rumble Run. A csomag december 4-én jön, addig még többet meg fogunk tudni a kiegészítésről.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

zender

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Ezek után kíváncsi leszek mikor kap exkluzív infót a pcgamer.

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
BlizzCon 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljapityuska profiljatotyak profilja