Idő előtt kiszivároghatott a The Dark Pictures: Little Hope megjelenési dátuma

2020. március 30.
6.9801
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint egyáltalán nem kell sokáig várnunk arra, hogy folytathassuk a The Dark Pictures történetét, mely bár nem egy hagyományos folytatás lesz a sorban, de a Little Hope úgy tűnik, hogy már a nyáron itt lehet köztünk.

Mindezt egy német nyelvterületeken ismert terjesztő, a Saturn bolthálózat szivárogtatta ki idő előtt, akik a The Dark Pictures: Little Hope adatlapján hozták nyilvánosságra, hogy a játék várhatóan június 15-én érkezhet meg közénk, méghozzá 30 eurós nyomott áron.

A hír a Redditen bukkant fel először, az ott mellékelt adatlap pedig még mindig él, sőt mi több, egy dobozképet is láthatunk rajta a hír igazát nyomatékosítandó, így noha a dátum nem hivatalos forrásból jött, ellenben ne legyen túl sok kétségünk afelől, hogy a kiadótól érkező időpont eltér majd tőle.

Idő előtt kiszivároghatott a The Dark Pictures: Little Hope megjelenési dátuma - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 napja

Fognak ezek kapcsolódni valahogy egymáshoz, vagy miért nevezik antológiának? A Man of Medan megvan, még csak belenéztem, ijesztő, de nem kifejezetten látványos. Nem tudom érdemes-e a többi részt beszerezni. Ha meg semmilyen szálon nem kapcsolódnak, elég kaptafa játékok fognak jönni.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 4 napja

Majd beleszól a vírus...

válasz erre
The Dark Pictures Anthology: Little Hope
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaiPet profilja