Idő előtt kicsúszott a Sniper Elite V2 Remastered bejelentése

2019. március 13.
5.7721
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy szivárgásnak köszönhetően már korábban tudtuk, hogy a Rebellion a háttérben nekilátott a Sniper Elite V2 Remastered fejlesztésének, így amikor a múlt héten felvezették, hogy bejelentésre készülnek, már sejtettük, hogy mi lesz az.

Bár a hivatalos és formális leleplezés csak holnap lesz, azonban amint az lenni szokott manapság, a kapcsolódó trailer idő előtt kicsúszott a világhálóra, aminek jóvoltából a lényeg gyakorlatilag már most megerősítésre került.

Magyarul biztosak lehetünk abban, hogy jön a Sniper Elite V2 Remastered, a 2012-ben megjelent világháborús akciójáték teljesen felesleges feldolgozása, ami még az idén érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, 4K- és HDR-támogatással, extra DLC csomagokkal, új karakterekkel és egyebekkel kiegészítve.

Sajnos a trailert nem tudjuk megmutatni nektek, mert ahogy kicsúszott a netre, mindenhonnan törölték, és annyira érdektelen volt, hogy senkinek sem jutott eszébe lementeni, vagy feltenni máshová, így ha érdekel a téma, holnapig türelmesen kell várnod.


2 hozzászólás

VaPe

6 hónapja, 2 hete és 5 napja

Remastered. Nagyon kell..

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

Sniper Elite V2 Remastered
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljawazko profiljagery1113 profiljahavrillal profiljaTuhajohn profilja