Idő előtt kicsomagolták az ASUS X399-es csúcsmodelljét

2017. július 24.
3.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A processzorok piacán az Intel és az AMD idén végre valós harcot vív egymással a felhasználók kegyeiért, amely odáig fajult, hogy a Ryzen 7 és Core i7 családokon túlmutató modelleket is kapunk, melyek bizony igencsak magasra teszik majd a lécet.

Az AMD részéről a Ryzen Threadripper szériáról van szó, melyhez természetesen a vállalat partnerei új chipkészletre építkező alaplapokat is építenek. Nemrég az ASUS újdonsága bukkant fel még a bemutató előtt, az ASUS X399 ROG Zenith Extreme ráadásul ki is lett csomagolva.

Idő előtt kicsomagolták az ASUS X399-es csúcsmodelljét - 2. kép

A TR4-es foglalat mérete jól látszik az X399-es chipkészletre épülő felsőkategóriás lapon, melynek EATX méretéhez bizony nagy házra lesz szükség. Természetesen WiFi és Bluetooth modulokat is kapunk, illetve az RGB LED világítás sem maradt majd ki.
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

Bár a zacskózott dolgokról én nem tudom megállapítani, hogy mi micsoda, többségében kábelek, viszont a lap az igencsak tiszteletparancsolóra sikeredett.

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

Nem néz ki rosszul az alaplap.

válasz erre

1000feri

2 éve, 7 hónapja és 4 napja

A " valós harc "-ban én korántsem vagyok biztos. Az Intel eddig aludt...mert megtehette. Most pedig apró lépésekkel ismét ellép majd.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja