Idén tovább gyűrűzik a Hero sorozat?

2009. március 06.
1.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A címben szereplő kérdést akár kijelentő módra is válthatnánk, de egyelőre azért mégsem tesszük, viszont nekiugrunk és megvizsgáljuk, milyen újabb epizódokat suttognak szanaszét a kiadóhoz közeli források.

Egy amolyan péntek esti pletyka party jelleggel nyakon öntve. Úgy hírlik, hogy néhány újabb Hero installáció érkezik még az idén, kezdve a részben megerősített Van Halen-nel (augusztus), és folytatva a sort a Guitar Hero 5-tel (szeptember), amely egyelőre nyilván csak munkacím minőségben tapadt a készülő installációhoz.

Az érkező, portábilis Guitar Hero: Modern Hits után legalább egy újabb Gitár Hős anyagot szeretne még idén piacra dobni a kiadó, állítják bizonyos, kiadóhoz közeli források. A DJ Hero-t (október) maga, Bobby Kottick árulta el korábban, csakúgy mint a Van Halen-es epizódot, amelyre szintén erősen célozgatott a Morgan Stanley Technology Conference-n, tehát ezeket már szinte biztosra vehetjük.

A hivatalban bejegyeztetett címek alapján pedig még ezeknél is több ritmus alapú anyagra számíthatunk valamikor a jövőben. Az Activision és RedOctane a Guitar Villain, a Drum Villain, a Keyboard Hero és a Band Hero (november) címeket védette még le korábban. Hogy mi lesz ezekből, azt csak a fejesek tudják jelenleg, de annyi biztos, hogy amíg a sorozat így tejel, ömleni fognak az újabb és újabb epizódok, próbálkozások.

Az említett forrás összesen négy címet pozicionált az idei esztendőre, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 és Nintendo Wii platformokon, ezek pedig a fentebb felsorolt Hard Rock Van Halen, Guitar Hero 5, DJ Hero, Band Hero négyes lesznek, plusz egy állítólagosan fejlesztés alatt álló, a Guitar Hero: Modern Hits-szet követő, hordozható Guitar Hero, Nintendo DS-re. Az Activision nem kívánta kommentálni a "spekulációkat".
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaManiac profiljaGamePlay profiljagery1113 profiljapence089 profilja