Idén sem lesz Comdex

2005. március 30.
1.9091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Miután tavaly elmaradt az egykor az iparág egyik legrangosabb seregszemléjeként számon tartott Comdex, az elemzők 2005-re biztosra vették a vásár visszatérését, tévedtek.

A rendezvényt szervező MediaLive szóvivője, Ben Stricker hivatalosan bejelentette, hogy 2005 során sem rendezik meg a vásárt, és reményét fejezte ki, hogy 2006-ban visszatérhet a rendezvény. Stricker szerint rengeteg bátorító megkeresést kaptak a korábbi évek résztvevőitől, ám a költségeket igazából viselő nagyvállalatok nem kapkodtak a bemutatóhelyek kibérléséért.

A szakértők adatai alapján a Comdex még 2001-ben is 168 millió dollár bevételt hozott látogatóival, ám ez a szám 2003-ban már 69 millióra csökkent, így 2004-ben sem lehetett volna magasabb bevételre számítani. Összehasonlításképpen, a CES Las Vegas-nak 157 millió dollárt hoz. Az idei kilátások sem alakultak kedvezőbben, és Stricker a 2006-os vásár megrendezését sem tudta biztosra mondani, így lehet, hogy a Comdex ma már múlt idő, és többé egyáltalán nem kerül megrendezésre.
1 hozzászólás

Vendég

20 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ez szomorú... Rengeteg minden itt volt először bemutatva, minden őj cucc, kütyü... Sajnálom...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja