Idén révbe érhet a Sony marok konzolja?

2009. február 13.
1.7031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A japán elektronikai óriás nem adja fel a küzdelmet.

Jóllehet, széles körű multimédiás eszközt hívtak életre, a vásárlók nagy többsége nem volt igazán kapható a portábilis masinára. Állítjuk mindezt annak tudatában, hogy a Nintendo egy lényegesen szerényebb hardverrel ver köröket a PlayStation Portable-re eladásban. Gondok vannak a zsebkonzolon burjánzó kalózkodással is, a fejlesztők nem mernek komolyabb címek fejlesztésébe vágni, hiszen az illegális szoftverek sokszor ellehetetlenítik a legális UMD-k piacképességét.

Ha pedig nincs játék, nincs vásárlási vágy sem. Többszörösen megújuló szóbeszéd, hogy a Sony már javában a PlayStation Portable következő generációját fabrikálja, persze, ezt masszívan tagadják, beásott védekezőpozícióikból. Készül-e a hardver erőteljesebb utóda, vagy sem, a japán elektronikai óriás nem hagyja magára első szülött kézi masináját, ígéri, az idei év szignifikáns változásokat hozhat a tenyérlakó életében.

Alapozzák mindezt a számtalan, még hivatalosan be nem jelentett játékaikra, amelyeket idén szeretnének a boltok polcain látni, vagyis inkább bárhol csak ott nem. Céljuk, hogy megszórják a felhasználókat olyan játékokkal, amelyek végre valóban ellenállhatatlanná teszik a multimédiás játékalkalmatosságot.

Amellett, hogy igényt tartanak a meglévő tulajdonosokra, szeretnék kiszélesíteni a felhasználói bázist, egyre több és több, eltérő igényekkel rendelkező, leendő vásárlónak a zsebébe szeretnének egy-egy PlayStation Portable-t csúsztatni. Claire Backhouse, Egyesült Királyságbéli, Sony marketingmenedzser állítja, számos PlayStation IP is a portábilis kivetülés irányába tart, példának okáért itt a Resistance: Retribution, amely első lesz a sorban, ám továbbiak érkeznek.

Vajon milyen, a nagy testvéren már sikerrel teljesítő franchise-ok vándorolnak át a kedvenc útitársunkra? Régóta rebesgetik, hogy mobilizálódik többek között a kiváló off-road racer, a MotorStorm, valamint a LittleBigPlanet rongylakói sem ússzák meg a hordozhatóvá tételt. Ez utóbbi két cím a mai napig nincs hivatalosan bejelentve, amolyan nyílt titokként kering a sajtóban.

A Sony rákapcsol handheld fronton, ígérik, az idei esztendőben végre révbe érhet az első marokkonzoljuk és ezt leginkább a még fű alatt tákolgatott, meghatározónak titulált játékszoftvereknek tulajdonítják. Epedve várjuk, hogy mennyi valósul meg a mézesmadzagra tűzött csali ígéretek közül. Reméljük, minél több. Szintén szóbeszéd tárgya, hogy év végére befut az harmadik ránc felvarrott masina is, a Slim & Lite és a 3000-es szériát követően.

Sok-sok kérdés, elhangzó nagy szavak, reményteljes tekintetek... Sok sikert kívánunk az invázió végrehajtásához, valahol szívügyünk a masina jövőbeni sorsa, keményen szorítunk érte az összes régióban.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Révbe ért a Black Ops Annihilation DLC

Révbe ért a Black Ops Annihilation DLC

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja