Idén ötödször szabad a fogás!

2007. szeptember 12.
1.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ immár ötödik alkalommal hirdeti meg az országos <19 Szabadfogású Számítógép versenyt, melyre idén is kreatív, önálló alkotásokat vár a 19.

életévüket be nem töltött fiataloktól. A versenyen lehetőség nyílik az ifjúság számára számítógépes alkotásuk megmérettetésére, a legjobb ötletek bedobását pedig a zsűri értékes díjakkal jutalmazza. A művek beküldésének határideje 2007. október 15. éjfél. A <19 Szabadfogású Számítógép versenyre beküldött pályamunka lehet számítógépes rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver. Bármi, amely számítógéppel, számítógéphez, számítógépből, számítógépre vagy számítógépnek készül. Egy a lényeg: legyen kreatív, szokatlan és újító!

A verseny támogatóinak köszönhetően a versenyzők értékes díjakat nyerhetnek, amelyek hozzájárulnak tudásuk további bővítéséhez, kreativitásuk fejlesztéséhez. Nyerhetnek például Origo ösztöndíjat (havi 100 000 Ft-ot egy éven keresztül), Packard Bell notebookot, T-Online ajándékokat, Sagem mobiltelefonokat és további értékes nyereményeket. A verseny anyagi támogatói az Internet Szolgáltatók Tanácsa, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, médiatámogató az Estmédia.

A 2007-es ötödik <19 Szabadfogású Számítógép versennyel kapcsolatos további információ megtalálható a verseny honlapján.

Az elmúlt négy évben közel 2500 nevező majd 2000 pályázattal jelentkezett a megmérettetésen, a tavalyi évben pedig mintegy 525 pályamű érkezett. Az előző évekhez képest a lányok is nagyobb versenyszellemet éreztek, hiszen több mint 100 lány tette próbára kreativitását. A pályaművek többsége vidékről érkezett, de határon túlról is sokan pályáztak, így például Romániából, Szerbiából, Szlovákiából és az Egyesült Királyságból.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja