Idén ősszel visszatérnek a Ninja Teknőcök

2009. január 27.
2.1781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A UbiSoft bejelentette, hogy idén ősszel piacra segítik a legújabb, filmektől, képregényektől és sorozatoktól független Tininindzsa játékot, amelyet a nagy sikerű, Nintendo Wii exkluzív, Super Smash Bros.
 

Brawl készítői pakolgatnak össze. A Game Arts csapat egy négy játékos részvételével is akcióra bírható, bunyós anyagot ajándékoz a rajongóknak, amely egyik kulcsmomentumává válik a Teenage Mutant Ninja Turtles huszonötödik évfordulójának megünneplésében.

Az idő bizony rohan, idén lesz negyed évszázados az első Tininindzsa comic book és ez egy igazán jeles esemény, kis jubileum, ha úgy tetszik. Gary Richardson, a Mirage Studios CEO-ja elárulta, hogy sokszor és sokféleképpen fogják megadni 2009-ben a módját az ünneplésnek, ezt megkoronázandó pedig egy új, eredeti játékot dobnak a piacra, amelyet ősztől tudunk megvásárolni a szeretett Wii konzoljainkra.

A kiadó szerepét a francia UbiSoft vállalta magára, a fejlesztésért pedig a Game Arts a felelős, az a csapat, aki az elsöprő Super Smash Bros. Brawl-t is elkövette a kiotóiak sikerkonzolján. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, az őszi évszakban számíthatunk érkezésére. Az idei év tehát a Teenage Mutant Ninja Turtles rajongóké lesz majd, ne mulasszátok el megünnepelni őket Ti sem.

Bár konkrétan erről nem szól a fáma, úgy fest, hogy ez a Game Arts mű is Nintendo Wii kizárólagosságot fog élvezni, ami nem meglepő, hiszen jelenleg messze ez a legnépszerűbb játékplatform széles e világban. Két friss képanyag is érkezett, nem túl beszédesek, de kezdetnek megteszik.


Idén ősszel visszatérnek a Ninja Teknőcök - 2. kép


Idén ősszel visszatérnek a Ninja Teknőcök - 3. kép

1 hozzászólás

nemabob

11 éve, 11 hónapja és 5 napja

én még segan játszottam vele nem volt rossz de ez az uj változat biztos jobb

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt