Idén nem lesz UbiDays

2009. április 09.
1.7061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A francia játéknagyhatalom szakít az eddigi terveivel és idén nem rendezi meg a saját bejáratú, privát összeröffenését, a UbiDays-t, jelentette be a UbiSoft.

Ez természetesen a legkevésbé sem jelenti azt, hogy Európa egyik legnagyobb fejlesztője, és egyben kiadója visszább szorulna, csupán arról van szó, hogy három nagy volumenű, össznépi eseményre kívánnak fókuszálni, így erős jelenlét várható a júniusi E3-on, továbbá megjelennek a GamesCon-on és az őszi Tokyo Game Show-ra is delegáltatják magukat.

A Tavalyi UbiDays egészen korrektül sikerült a franciáknak, saját party-jukon leplezték le először többek között Michel Ancel újabb művét, a Beyond Good & Evil 2-t. A UbiSoft döntése mögött az áll, hogy sokkal inkább szeretnének az említett három jelentős rendezvényen nagyot domborítani, elegendőnek érzik az ezeken való megjelenést, a kevesebb néha több elve mentén haladva. Nyilván a költségek is alacsonyabbak lesznek, a mínusz egy rendezvénnyel.

A UbiSoft ezzel a döntéssel továbbra is fenntartja a lehetőséget arra, hogy idén mindhárom kontinensen bemutathassa majd jövendőbeli kínálatát, első ízben az amerikai E3 Media & Business Summit-en júniusban, majd az európia GamesCon-on prezentálnak augusztusban, végül pedig Japán következik, a szeptemberi Tokyo Game Show-n villantanak a távol-keleti játékos hordáknak. Ég veled, UbiDays! Talán jövőre visszatérsz...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja